Haber

Ankaragücü Basın Sözcüsü: Saha Sahasını Tartışmayı Doğru Bulmuyorum

MKE Ankaragücü Kulübü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, “Şu anda yaşadığımız en büyük sorunlardan biri futbol paydaşlarının Türkiye’deki futbol kurumlarına ve kurullarına olan güvenidir. Bu güvenin zedelenmesini istemiyoruz. Trabzonspor ve Gençlerbirliği futbolcuları o gün o sahada oynadılar, o sahada çok daha ileri oynadılar.”Bakım yapıldıktan sonra Ankaragücü ve Galatasaray da çok daha iyi durumdaki sahada mücadele edecek. Bu konunun tartışılmasını kesinlikle doğru bulmuyorum” dedi.

MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, Konyaspor deplasmanı maçının ardından açıklamalarda bulundu. Aytekin, Süper Lig’in 26. haftasında Galatasaray ile karşılaşmayı kendi sahalarında oynayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:

“Evet, taban çok konuşuluyor ama bunu açıkça ifade etmem gerekiyor. Biliyorsunuz normalde 4-5 günde 3 maç oynanırdı. Ardından Trabzonspor-Gençlerbirliği maçı vardı. Üç maçın ardından TFF, TFF’ye transfer oldu. Ayın 7’sinde Eryaman Stadı’nda kontrol vardı, kontrol yapıldı, son olarak bir gün sonra Trabzonspor-Gençlerbirliği maçını orada oynadı, şu anda 9 gün ara var, çok önemli bir çalışma yapılıyor. sahanın o günden çok daha geç olacağı kesindir. türkiye futbol federasyonu o gün o sahaya onay verdi. saha 9 gün dinlendirildi ve çok sıkı bir bakım yapıldı. ankara’da hava şartları aynı Bugün Konya’dayız ve çok iyiler. Bu nasıl bir tartışma konusu? Açıkçası bu konuya biz de şaşırdık. Bu konunun hiçbir yere sürüklenmesini istemiyoruz. O gün 20 bin seyirciyle birlikteydik. ” Galatasaray’a karşı kendi sahamızda oynayacağız. Manipüle edilmesini istemiyorum.”

Saha yeri konusundaki tartışmaları doğru bulmadığını belirten Aytekin, “Şu anda yaşadığımız en büyük sorunlardan biri futbol paydaşlarının Türkiye’deki futbol kurumlarına ve kurullarına olan güvenidir. Bunu istemiyoruz. Güven zedelenir. Nasıl ki o gün Trabzonspor ve Gençlerbirliği futbolcuları o sahada oynadıysa, o saha çok daha önemli.” “Gelecek bakımın ardından Ankaragücü ile Galatasaray çok daha iyi durumda olan sahada mücadele edecek. Bu konunun tartışılmasını doğru bulmuyorum” dedi.

haber-orta.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu