Haber

Barcelona dev rakamı gözden kaçırdı! Arda Güler ve Messi aynı takımda buluşuyor

Fenerbahçegenç yıldızı Arda Güler , dünya devlerinin yakın markasında. Barcelona, ​​geçtiğimiz günlerde Real Madrid ile adından söz ettiren 18 yaşındaki futbolcu için somut bir hamle yapmaya hazırlanıyor.

BARCELONA’NIN TEMEL HEDEFİ

UEFA’nın Finansal Fair Play kıskacına giren ve La Liga’nın uyguladığı maaş bütçesi limitine uymak zorunda olan Barcelona, ​​Messi’nin transferi için fon toplamak amacıyla rotayı genç, gelecek vadeden ve son kullanma tarihi geçmiş oyunculara yöneltti. Bu doğrultuda faaliyetlerini sürdüren Katalan devinin ilk hedefi Arda Güler oluyor.

PEDRİ VE GAVİ ORTAMINDA GÖRÜLDÜ

İspanya’dan Relevo’nun haberine göre Barcelona yetkilileri Arda Güler Pedri ve Gavi gibi büyük bir potansiyele sahip olduğunu düşünüyor. Katalan devi bu nedenle 18 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için düğmeye basacak.

LAPORTA ÜSLERİ ZORLAYACAK

Haberlerde Arda Güler için Fenerbahçe Barcelona’nın 20 milyon euro isteyeceği ve Barcelona’nın bu parayı ödemekte zorlanacağı belirtildi. Ancak Katalan devinin lideri Laporta’nın milli futbolcuyu kaçırmamak için tüm sınırları zorlayacağı belirtildi.

Laporta

ARDA’NIN KANETİ

Arda Güler bu dönem Fenerbahçe formasıyla çıktığı 23 maçta 718 dakika süre aldı. Genç yıldız bu müsabakalarda 4 gol 3 asistlik performans sergiledi.

buyukorhanhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu