Haber

Buğra Kavuncu Sarıyer’i ziyaret etti

YETER Partisi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Lider adayı Buğra Kavuncu, seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’i ziyaret etti.

Kavuncu, ilk olarak Sarıyer Spor Kulübü’nü ziyaret ederek, Yusuf Ziya Öniş Stadı’nda oynanan Sarıyer-Karaman FK maçını Kulüp Lideri Ercan Çamircı ile birlikte izledi.

Kavuncu daha sonra İstinye İlçesi’ne giderek Rize Yemişlik Erenköy Derneği ve İstinyeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Dernek ziyaretinin ardından işyerlerini gezen Kavuncu, esnafla sohbet etti.

???????Gazetecilere açıklamalarda bulunan Kavuncu, ayağının şanslı olduğunu ve Sarıyer Spor’un karşılaşmayı 2-0 kazandığını söyledi. Kavuncu, tarihi bir kulüp olan Sarıyer’in çok sayıda futbolcu yetiştirdiğini kaydetti.

İstanbul’un sorunlarına işaret eden Kavuncu, “Tespit ettiğimiz temel sorunlar var. Bunlar asla değişmiyor. İstanbul’un üç temel sorunundan biri sistemsiz göç. Bir diğeri kentsel dönüşüm. Bunun yanında deprem riski de var. Bir diğer sorun ise ulaşım, trafik ve otopark.” dedi.

Kavuncu, bu sorunlar üzerinde çalıştıklarını belirterek, her zaman sahada olduklarını ve İstanbulluların sorun ve ihtiyaçlarına odaklandıklarını söyledi.

İstinye Derneği ziyaretinde önemli bir konunun gündeme geldiğini kaydeden Kavuncu, “Yine çok önemli ama sadece belediyenin çözebileceği bir sorun değil, devletin çözeceği bir sorun. Bir an önce önlem alınması lazım. Bir ablamız geldi. Belli ki kalbi kırık, tedirginliği var, uyuşturucu probleminden bahsetti. Burası İstanbul.” “Artık Türkiye’de neredeyse ilkokullara ulaştı.” söz konusu.

Kavuncu’ya ziyaretinde UYGUN Partisi İl Başkanı Yücel Coşkun, Sarıyer İlçe Başkanı İbrahim Temur ve partililer eşlik etti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu