Haber

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi 2. ön eleme rakibi belli oldu

Fenerbahçe’nin Konferans Ligi’ndeki 2. eleme rakibi belli oldu. Fenerbahçe’nin Konferans Ligi rakibi La Fiorita’yı 1-0 mağlup eden FC Zimbru oldu. Peki Fenerbahçe Zimbru maçı ne zaman? Fenerbahçe Zimbru maçı hangi kanalda?

FENERBAHÇE ZİMBRU MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’i 2. sırada tamamlayarak Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil edecek olan Fenerbahçe’nin rakibi Moldova Group FC Zimbru Chisinau. La Fiorita’yı Dedechko’nun golüyle 1-0 mağlup eden Zimbru, temsilcimiz Fenerbahçe’nin rakibi oldu.

Fenerbahçe Zimbru maçı 26 Temmuz Çarşamba günü saat 20:00’de oynanacak.

ZİMBRU NEREDE BELİRTİLMİŞTİR, HANGİ LİGDE OYNANIYOR?

Fotbal Club Zimbru Kişinev, daha yaygın olarak Zimbru Kişinev veya kısaca Zimbru olarak bilinir, Kişinev merkezli bir Moldovalı profesyonel futbol kulübüdür.

1947’de Moldova Sovyet Sosyalist Cumhuriyeti’nde kurulan Zimbru, 1956’da Çempionat SSSR Po Football’a katıldı ve son kez küme düştüğü 1983 yılına kadar on bir sezon forma giydi. 1991’de Moldova’nın bağımsızlığından sonra takım, Lig’in ilk beş şampiyonluğunu ve ilk dokuz şampiyonluğunun sekizini kazanarak ülkede önemli bir güç haline geldi. Ancak o zamandan beri lig şampiyonluğu kazanamadı. Zimbru’nun müzesinde ayrıca altı Cupa Moldovei ve bir Supercupa Moldovei bulunmaktadır. Sarı-Yeşiller maçlarını 10 bin 400 kişilik Zimbru Stadyumu’nda oynuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu