Haber

GÜNGÖREN’de Müzik Tartışması Kanla Sona Erdi: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

GÜNGÖREN’de otomobiliyle seyir halinde olan Sinan Çalışkanel (38), yoldan geçen motosiklet sürücüsü tarafından yüksek sesli müzik açtığı gerekçesiyle uyarıldı. İkili arasında çıkan tartışmada otomobilden inen Sinan Çalışkanel, motosiklet sürücüsü tarafından bıçaklandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan iki çocuk babası Sinan Çalışkanel hayatını kaybetti. Motosikletli olay yerinden hızla kaçtı.

Olay, dün gece Mareşal Çakmak Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Sinan Çalışkanel, arkadaşıyla birlikte yolda yüksek sesli müzik dinlerken, yoldan geçen motosikletçi tarafından uyarıldı. İkili arasında tartışma çıkınca Sinan Çalışkanel otomobilden inerek motosikletçinin yanına geldi. İkili arasında çıkan kavgada motosiklet sürücüsü Çalışkanel’i bıçaklayarak kurtuldu.

DAKİKALARCA KALP MASAJI YAPILDI

Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yerde yaralı olarak yatan Sinan Çalışkanel’e dakikalarca kalp masajı yaptı. Yaşananlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Sinan Çalışkanel, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. Polis ekipleri, kaçan motosiklet sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı. Sinan Çalışkanel dün ikindi namazının ardından toprağa verildi.

İŞİNDE GÜÇLÜ BİR İNSANDI

Merhum Sinan Çalışkanel’in yakını, Duyduk buraya geldik. Bir haber aldık, ‘öldü’ dediler, biz de buraya geldik. Nasıl oldu bilmiyoruz, öğrenmek için geldik. İşinde güçlü bir adamdı. Şimdi üzülüyoruz dedi.

iscehisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu