Yaşam

Netflix Yine İddialı! İzlediğimiz Dizilerin Yeni Sezonları Çok Yakında

Netflix son dönemde birçok yerli yapımla karşımıza çıkmaya başladı. Farklı konularda izleyici ile buluşan dizi uluslararası piyasada da büyük ilgi gördü. İzleyicilerin uzun süredir severek izlediği dizinin yeni bölümleri çok yakında!

Detaylar burada…

Netflix ilk olarak Çağatay Ulusoy’un başrolde oynadığı Hakan: The Guardian adlı yerli yapım ile seyirci karşısına çıktı.

Dünyanın en çok izlenen kanalları arasında orta sıralarda yer alan Netflix, Türkiye pazarında da hatırı sayılır bir yer edinmeyi başardı. Hal böyle olunca da birçok yerli yapımı Netflix ekranlarında izlemeye başladık.

Aşk 101, Bir Obur, Atiye, Ateşli Baş ve son olarak Terzi milyonlarca kişi tarafından izlenmeyi başardı.

Elbette yerli üretimler bunlarla sınırlı değil. Kuş Uçuşu, Kimden Kaçıyorduk, Anne?, Erşan Kuneri ve daha niceleri seyirciyle buluşmaya devam ediyor.

Türk yapımlarının yer aldığı tek platform elbette Netflix değil. Disney Plus da pek çok yerli yapımı izleyiciyle buluşturuyor.

Son olarak Actress and Quest dizilerinde ünlü oyuncuları ön plana çıkaran Disney Plus’ın bu dizilerin devam filmlerini çekip çekmeyeceği merak konusu oldu.

Disney Plus yerli yapımların çekimlerine ara verdi!

Konuyla ilgili açıklama gazeteci Sina Koloğlu’ndan geldi. Koloğlu, Disney Plus’ın yerli dizi çekimlerine ara verdiğini duyurdu. Şimdilik Disney Plus’ta yeni bir dizi göremeyeceğiz.

Netflix izleyicileri için güzel bir haberimiz var!

Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk ve Defne Kayalar gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren Bird Flight’ın yeni dönemi merakla bekleniyordu. Geçen yıl yayınlanan Bird Flight şu anda sadece 8 bölümden oluşuyordu.

Kuşak çatışmasını konu alan ve izleyenleri büyüleyen Bird Flight’ın yeni dönemi geliyor.

Koloğlu’nun yaptığı paylaşımlarla Bird Flight’ın yeni dönem çekimlerinin tamamlandığı öğrenildi.

Dizinin oyuncu kadrosunda herhangi bir değişiklik yapılmazken yönetmen koltuğunda değişikliğe gidildi. İkinci dönem Burak Müjdeci yönetmenliğinde çekildi.

Ayrıca yepyeni bir konsepte sahip olan Mezarlık’ın yeni dönem çekimleri başlıyor.

Başrollerinde Birce Akalay, Olgun Toker Şehsuvar Aktaş, Hakan Meriçliler ve Berna Öztürk’ün yer aldığı Mezarlık dizisinin yeni sezon çekimleri de başlıyor.

Abdullah Oğuz polisiye dizisi Mezarlık için iki sezon garantili gibi!

Gergin sahneleriyle merak uyandıran Mezarlığın her bölümü sinema uzunluğunda ve birbirinden bağımsız konulardan oluşuyor. Koloğlu’nun yaptığı paylaşımlara göre dizinin 4 bölümlük çekimleri yakında başlayacak.

??

oguzlar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu