Ekonomi

QNET, 2023’te Girişimcilerin Gözdesi Olacak

Dünya genelinde 150’den fazla ülkede bağımsız temsilcilikleri bulunan doğrudan satış şirketi QNET, 2010 yılından bu yana faaliyet gösterdiği Türkiye’de doğrudan satış departmanına ve çalışanlarına yatırım yapmaya ve desteğini sürdürmeye devam ediyor.

QNET, doğrudan satış iş modeli aracılığıyla Türk girişimcilik sahnesini desteklemek için harika bir konumdadır, çünkü özellikle Y Kuşağı ve Z Kuşağı arasında doğrudan satıştan daha fazla kişi gelir elde etmektedir. Distribütör sayılarının bu yıl yüzde 15 veya daha fazla artması bekleniyor. Şirket 25 yıllık kilometre taşına ulaşacak ve başarılı mirasını 2023’te kutlayacak.

QNET Türkiye, Orta Asya ve Rusya Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, “Küresel sakinliğe rağmen Türk doğrudan satış sektörü, pandemi sürecinde ve geçtiğimiz yıl potansiyelini ve direncini gösterdi. Birçok kişi, doğrudan satışın artık umut verici olduğunu biliyor.

Sadece sıkı çalışmalarının ödüllendirildiği için değil, aynı zamanda bizim gibi şirketlerin girişimcilik seyahatlerinden en iyi şekilde yararlanmalarını sağlamak için her zaman temel ve geri bildirim sağladığı için…”

DÜNYA SATIŞLARINDA DEĞERLİ BÜYÜME

Geyik, gençlerin katılımıyla bu sayıların artacağını söylüyor.

Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, QNET’in son iki yılda kişisel bakım ile ev ve yaşam ürünleri kategorilerinin küresel satışlarında önemli büyüme kaydettiğini belirtti.

2022 yılında İsviçreli lüks saat ve mücevher markası Bernhard H. Mayer, QNET’in HomePure Nova su filtreleme sistemi ile Türkiye’deki en yüksek satış hacmini elde etti.

Geyik, “Birçok saygın üretici ve uluslararası kuruluş tarafından üretilen ve incelenen yüksek kaliteli geniş bir ürün yelpazemiz var.

Örneğin, Naturtres ve Physio Radiance kişisel bakım ürünlerimiz yenilikçi, pazara özel içerikler ve formüller içeriyor.”

Bölge Genel Müdürü Cem Geyik, QNET’in 2022 yılı boyunca kazandığı uluslararası ödül ve övgülerden de bahsediyor:

“Etkili irtibat kampanyalarımız, küresel ve yerel taşınabilir uygulamamız, benzersiz çalışma portföyümüz ve bağımsız acentelerimizin kullanımına sunulan kaynakların çeşitliliği nedeniyle NYX Ödülleri ve Stevie Ödülleri dahil olmak üzere birçok prestijli ödül kazandık.

Aynı zamanda QNET’in 25. yılı olan önümüzdeki yıl için hedefimiz, çalışma portföyümüzü daha da geliştirmek ve irtibat stratejimizi daha geniş bir kitleye ulaşmak için genişletmektir.

Pazarımıza yeni eserler kazandırma planlarımız var. Diğer pazarlara da satılacak yerli eserlere yatırım yapmak istiyoruz. Türk yapımı bitki bazlı kişisel bakım ürünleri ve organik saç bakım ürünleri gibi yeni ürünleri tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.

QNET ayrıca bu yıl FinGreen finansal okuryazarlık programı ile bir dizi sürdürülebilir program başlattı. QNET Türkiye, 2023 yılında da kadınlara finansal okuryazarlık eğitimleri vererek kadın girişimcileri desteklemeye devam edecek.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu