Haber

Süper Lig’in son bileti için mücadele bugün başlıyor!

1. Lig sona yaklaşırken Samsunspor ve Çaykur Rizespor adını direkt olarak Üstün Lig’e yazdırmayı başardı. Playoff Finalinde ligi 3. sırada tamamlayan Pendikspor, rakiplerini beklemeye başladı.

BODRUMSPOR-GÖZTEPE MÜSABAKASI İLE İLK MAÇ SAAT 17.00’DE BAŞLIYOR

Tek maç usulü oynanan Playoff 1. Tur müsabakalarında perdeyi Bodrumspor-Göztepe müsabakası açıyor. Bodrumspor sezonu 4. sırada tamamlarken, Göztepe sezonu 7. sırada tamamlamayı başardı ve Play-off’lara katılmaya hak kazandı.

Bu periyodun ortalarında oynanan maçlara baktığımızda Bodrumspor’a Göztepe sahasında 1-0 mağlup olan; Bodrum’da oynanan maç 1-1 sona erdi.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanacak karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Maçı yönetecek hakem olarak Arda Kardeşler seçildi.

Akşam oynanacak diğer Play-off mücadelesi Bodrumspor-Göztepe maçının galibi Sakaryaspor- Eyüpspormaçın galibini bekleyecek.

SAKARYASPOR-EYÜPSPOR ÇABASI SAHNEYİ KAPATACAK

normal dönem SakaryasporEyüpspor 5. sırada bitirirken 6. sırada kendine yer buldu.

Bu devrenin ortalarında oynanan maçlara bakıldığında Eyüpspor rezidansı Sakaryaspor 2-1 yenilirken; Sakaryaspor ise Eyüpspor’u sahasında 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Yeni Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak. Maçın hakemi Zorbay Küçük’tü.

Sakaryaspor-Eyüpspor karşılaşmasının galibi saat 17.00’de oynanacak Bodrumspor-Göztepe karşılaşmasının galibinin rakibi olacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu